fredag 11 maj 2012

Itrim Jägersro - Gala!

Tack alla kunder och personal på Jägersro för en trevlig kväll!   Eftermiddagen startade med att jag hade en föreläsning om motion för att sedan köra en pulsklass med kunderna, musiken gick i Schlagerns tecken och energin var på topp. Direkt efter detta en timmes mindfullnes. Sen blev det dax med kvällens gala. "Jättetrevligt! Det här får ni gärna göra fler gånger". Det var en av flera kommentarer från några av de närmare 100 kunder som kom på Jägersros galakväll.     Kvällen bjöd bland annat på god mat och trevligt mingel, samt prisutdelning till kunderna. Priser som årets motionär, ambassadör, viktkund och årets grupp delades ut. Fantastiska kunder delade med sig av sina framgångar.  Vill tacka alla kunder för att ni bidrog med intressanta frågor och samtal under kvällen.    På återseende! Birgitta   

3 kommentarer:

  1. Tack Birgitta :)
    Det betyder otroligt mycket för oss i personalen men också för våra härliga kunder att få träffa dig och låta oss inspireras!

    Vi ser fram emot att ha dig hos oss igen efter sommaren!
    Hoppas att hemresan inte var alltför blåsig;)

    Många kramar från oss på Itrim Jägersro

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Tack själva, en jättetrevlig kväll, hälsa alla från mig och låt oss boka en till träff i höst. Kram kram och tack för de vackra blommorna.

    SvaraRadera